top of page

Investering en vergoeding coachingstraject

Het traject omvat een intake van 30 minuten, 6 sessies van 1 uur en kost €795 incl. btw. Betaling in termijnen is mogelijk. 

Vergoeding door werkgever

Veel werkgevers hebben een opleidings- of persoonlijk ontwikkel budget beschikbaar waar coachingstrajecten onder vallen. Het is gebruikelijk dat je informatie of een kleine case indient om akkoord te krijgen. Na akkoord kan ik een offerte opstellen. 

 

Download hier de traject-info PDF om met je manager te delen.

Ben ik klaar voor coaching

Hoe kies ik de juiste coach?

Specialisme

Nederland heeft een groot aantal coaches die trajecten aanbieden op verschillende vlakken; loopbaancoaching, kindercoaching, burn out & stress coaching, business coaching, mommy coaching, ademcoaching, budgetcoaching, opruimcoaching en deze lijst gaat nog even door. Vraag jezelf af in welke categorie jouw uitdaging valt en bij welke soort coaching jij het meeste bij gebaat bent.
 

Een klik is belangrijk

De volgende stap is om te bepalen bij wat voor type mens jij je prettig voelt. Net als bij therapie, is een coaching traject intensief en persoonlijk. Voel jij je prettiger bij een man, of een vrouw, iemand die wat ouder is of jonger? Hou je van zakelijk of spiritueel? 

 

De meeste coaches bieden gratis een eerste kennismaking aan. Dit is een goede kans om te ontdekken of je je goed voelt bij de coach en of zijn of haar stijl past bij jou. Zorg ervoor dat je alle vragen die je nog hebt, op dit moment stelt.  

Alles wat je verder moet weten

Certificering

De opleiding tot coach heb ik gevolg aan de Nederlandse Academie voor Psychotherapie, met daaraan verbonden een Europees erkende certificering. Daarnaast ben ik verbonden aan de beroepsvereniging voor coaches: NOBCO. Ook ben ik advanced practitioner in Thetahealing. Zelf heb ik belangrijke inzichten gehad tijdens deze energie healings en daarom een vast onderdeel gemaakt van het coachtraject.

  • Maak de urgentie van je vraag niet kleiner dan het is. Bedenk bijvoorbeeld hoe lang je er al last van hebt en wat je allemaal al hebt geprobeerd. En wat gebeurt er als er niets verandert.

 

  • Benadruk de positieve kant: je wilt investeren in je professionele groei. Hoe gaat het traject bijdragen aan je functioneren en wat zijn de voordelen daarvan voor het bedrijf? 

 

  • Wat doe je als er geen geld beschikbaar is? Je kunt voorstellen om de kosten te delen, het traject uit te stellen of er voor te kiezen om het zelf te betalen. 

Tips voor het gesprek met je manager

  • Win informatie in bij HR als het niet duidelijk is wat de ontwikkel- of opleidingsbudgetten zijn binnen jouw bedrijf. Ook als er niets is vastgelegd kan je manager een aanvraag voor je doen.

 

  • De kans is groot dat je manager ervaring heeft met coaching. Voor hem- of haarzelf of voor iemand uit het team. Hier kun je naar informeren als ingang naar het onderwerp.

 

  • Bereid het gesprek voor: kies een moment dat jullie er beide tijd voor hebben. Bedenk van tevoren wat je wilt zeggen en wat niet. Je hoeft niet je diepste kwetsbaarheden op tafel te gooien.

Locatie

De sessies vinden online plaats via Google Meet. In de afgelopen jaren kwamen we erachter dat er veel voordelen zitten aan online coaching, terwijl de kwaliteit en resultaten gewaarborgd blijven en misschien zelf verbeteren.

Zo is het fijn om een coach-sessie te doen vanuit je eigen vertrouwde omgeving, waardoor het makkelijker is om je open te stellen. Het traject wordt daarnaast toegankelijker door het wegvallen van reistijd. Je kunt de coaching doen vanuit elke plaats in Nederland of zelfs tijdens werk in een meetingroom.

Bedankt voor de inzending!

Nog vragen?

Stel ze hier

bottom of page