top of page

Bedankt voor de inzending!

Neem contact op

Ongeveer 10 jaar heb ik in verschillende marketingrollen bij zowel startups als corporates gewerkt in Amsterdam. In de rol van leidinggevende raakte ik steeds meer geïnteresseerd in persoonlijke ontwikkeling.

 

Door mijn achtergrond ben ik gefocust op resultaat en actiegericht, maar ik heb ook een spirituele kant. Ik geloof dat jij het beste weet wat je nodig hebt en wat goed voor jou is. Het is mijn rol, jou te helpen voelen wat goed voor je is.
 

Wat is jouw verhaal?
Dit was mijn verhaal en ik ben super benieuwd naar jouw verhaal! Heb je het idee dat ik je verder kan helpen? 

Mail me op kim@kimsconfidencecoaching.nl of stuur me een bericht via onderstaand formulier. 

 

Ik reageer van maandag t/m vrijdag binnen 48 uur op je bericht.

Toen ik chronische hoofdpijn, hartkloppingen en paniekaanvallen had wist ik dat het zo echt niet langer kon.

Wat je over mij moet weten 


Ik ben Kim van Santen en het is mijn missie om ambitieuze dertigers te helpen om meer rust en zelfvertrouwen te krijgen, zodat ze kunnen staan voor wie ze zijn en doorgroeien naar het volgende level in hun carrière.

Voor mij was imposter syndrome een grote verborgen bron van stress. Toen ik mijn ervaringen ging delen kwam ik erachter dat ontzettend veel mensen hiermee in stilte dealen. 
 

Mijn visie is eigenlijk heel simpel: Ik werk vanuit het geloof dat niemand onzeker geboren is . Alles wat je aanleert kunt je ook afleren. In het traject ‘Meer zelfvertrouwen in 3 maanden’ pluis je gedachten- en gedragspatronen uit, die dat onzekere gevoel in stand houden, en vervang je dit door nieuwe patronen die passen bij het doorgroeien naar de volgende fase. 

Kim van Santen | Confidence Coaching

Van ‘imposter syndrome’ had ik wel eens gehoord maar dat gold niet voor mij. Toch vielen de puzzelstukjes op z’n plaats, toen ik me erin ging verdiepen.

Aan de hand van therapie, coachingstrajecten en boeken, gesprekken en healings leerde ik over mijn onbewuste en ondermijnende gedachten. Ik begon te beseffen dat je van imposter en onzekerheid af kan komen

Nu weet ik:

  • mijn kennis, kwaliteiten en ervaring op waarde te schatten en haal daar rust uit

  • dat ik niet meer bang hoef te zijn voor de mening van anderen en kan vertrouwen op mijzelf

  • wanneer het goed genoeg is en de lat niet zo hoog hoef te leggen 

  • dat fouten maken mag en dat het niets zegt over wie ik ben 

  • te luisteren naar mijn gevoel en weet wat bij me past en wat niet 

Kims Confidence Coaching - Zelfvertrouwen vergroten

De combinatie van ambitie en imposter syndrome bracht me aan de rand van een burn out. Door wat er vervolgens gebeurde wist ik wat mijn missie is: ambitieuze dertigers helpen om onzekerheden, twijfels en angst los te laten zodat ze stressvrij zichzelf kunnen zijn en hun dromen kunnen waarmaken.

Een goede baan bij een internationaal bedrijf, keer op keer bovengemiddelde beoordelingen, promotie tot manager en een goed salaris. Voor de buitenwereld leek alles perfect.

 

Wat niemand aan mij kon zien is dat ik zelf niet geloofde dat ik goed was in mijn werk. De promoties waren puur geluk, kwestie van juiste moment op de juiste plek.

Ik was overtuigd dat mijn manager me niet nog een keer zou aannemen en bang dat steeds meer mensen erachter zouden komen hoe waardeloos ik was in mijn werk. Schaamte over mijn onkunde was ook een grote stressfactor.

Alle online tips om zelfvertrouwen te boosten volgde ik op: ‘Ga vaak uit je comfort zone, bij genoeg herhaling went het vanzelf’. Een andere leuke: ‘fake it till you make it’. Of veel sporten. Het loste allemaal niks op. Sterker nog, ik kreeg er alleen maar méér stress van. 

bottom of page